Beste gasten,
Ook zo’n zin in een heerlijk diner?
hierbij de daghappen van deze week. uiteraard kunt u ook gewoon komen genieten van onze heerlijke a la carte kaart!
Om zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid te geven om bij ons te komen dineren gaan wij in het weekend (vrijdag, zaterdag) werken in shifts. De eerste shift is van 17:00u tot 19:00u en de tweede shift vanaf 19.30u (geen eindtijd). Wij hopen op jullie begrip hiervoor.
Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag kunt u reserveren op een voor u gewenst tijdstip.
Daarnaast is bij mooi weer ons terras ook open. Helaas kunnen we hiervoor geen reserveringen aannemen wegens de weersafhankelijkheid, dus hierbij geldt vol=vol.
Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM. Reserveren is zowel telefonisch als online mogelijk!
📞 0541 – 53 50 60
💻 www.bistropuur.nl
Team Bistro Puur
Dinsdag 23 juni:
Huisgeklopte cordon bleu met champignon saus
Woensdag 24 juni:
Zacht gegaarde varkenswang met gepofte knoflook jus
Donderdag 25 juni:
Gegrilde varkenshaas medaillions met truffel jus
Vrijdag 26 juni:
Victoriabaars uit de oven met witte wijn saus
Wij verwelkomen u graag!
Team Bistro Puur