Menu

Kies je een samengesteld 3-gangen menu van de chef of probeer je wat lekkers van de kaart? 

Carpaccio

Rundercarpaccio met truffel créme en parmezaanse kaas € 13,45
ook verkrijgbaar in XL! + € 3,-
met eendenlever + € 4,50

Zalm
Gerookte zalm met aquavit sabayon € 12,45

Slakken
Gegratineerde slakken in kruidenboter € 9,25
Heel dozijn + € 3,50

Rode biet
Drie bereidingen van rode biet € 9,25

Champignons
Champignons dordogne met knoflooksaus € 9,25

Paddenstoelen kroketjes
Huisgemaakte paddenstoelen kroketjes met pastinaak creme € 9,25

Truffelsoep
Truffelsoep afgebakken onder bladerdeeg € 8,25

Tomatensoep
Tomatensoep met pesto €7,25

 

Brood met kruidenboter en olijftapenade € 4,-

Wijnarrangement 3- gangenmenu €19,50

Bobarrangement €10,-

Tournedos of Entrecote
Gegrilde Tournedos of Entrecote met knoflookolie, pepersaus of truffelsaus € 28,95
Met gebakken eendenlever? + € 6,50

Paella
Huisgemaakte Spaanse Paella met schaal en schelp dieren € 22,50

Zeebaars
Gegrilde zeebaars filet met kruiden risotto en witte wijn saus € 22,50

Zwijns nek
Zacht gegaarde zwijns nek met truffeljus € 21,50

Spies Puur
Spies Puur van gegrilde varkenshaas met pindasaus of champignonsaus € 18,95

Schnitzel
Huisgeklopte schnitzel met champignonsaus € 17,95

Risotto
Kruidenrisotto met tomaat € 16,95

Brisotto van spinazie
Huisgemaakte brisotto balletjes van spinazie met zwarte boontjes en gegrilde groente € 17,95

 

Grand dessert
Grand dessert van verschillende lekkernijen € 11,45

Kaas
Keuze van diverse binnen en buitenlandse kazen van onze kaaswagen € 11,45

Chocoladetaartje
Chocolade Moelleux (‘lopend taartje’) met karamelijs € 9,25

Crème brûlée
Crème brûlée van vanille met walnoot roomijs € 8,25

Rood fruit
Roodfruit met witte wijn sabayon en citroen sorbet ijs € 8,25

Tarte Tatin
Op de kop gebakken appeltaart met karamelsaus en vanille roomijs € 8,25

Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocolade saus € 7,25

Kletskoppen
Kletskoppen met vanilleroomijs en karamelsaus € 7,25

3 gangen €38,50

Voorgerechten:

Traditionele steak tartaar ( met eendenlever? + € 6,50 suppl. )

of

Gebakken eendenlever met appel tarte tatin en vanille jus ( + €6,50 suppl.)

of

Salade lams zwezerik met gekarameliseerd buikspek en granaatappel vinaigrette

of

Gegrillde coquilles met kruiden risotto en kreeftensaus

Hoofdgerechten:

Gebakken tamme eend filet met gebakken oesterzwammen en rode wijn jus

of

Huisgemaakte ravioli van zalm en rivierkreeft en kreeftensaus

of

Gegrilde kalfsentrecote met peper jus ( met eendenlever? + € 6,50 suppl. )

of

Gegrilde groentes met feta, tomaat en basilicum

Dessert:

Dessert naar keuze van onze dessertkaart

of laat u verrassen door onze chef met een 3 gangen verrassing menu

  • 3- gangen verrassing € 43,-

Wat anderen over ons zeggen:

Christy

“Prima ontvangst. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Heerlijk gegeten. Goede bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rita

“Je krijgt echt waar voor je geld met de daghap. Prima kwaliteit, heerlijk gegeten. Mooie ambiance, ook op de dinsdagavond.”

Josee

“De bediening was prima ,we hebben heerlijk gegeten en we kunnen alleen maar complimenten aan de keuken geven. Deze avond is voor herhaling vatbaar.”

Yaël

“Je kunt hier gezellig tafelen, de service is goed en het eten is echt heerlijk. Gereserveerd via the fork actie 50%, waarbij we alles konden bestellen van de normale kaart.

Openingstijden

WOENSDAG – ZONDAG
17.00 – 22.00 UUR

MAANDAG + DINSDAG GESLOTEN

Plechelmusplein 18, Oldenzaal

Heb je een vraag of een verzoek?

Laat het ons weten!