Menu

Menu

Kies je een samengesteld 3-gangen menu van de chef of probeer je wat lekkers van de kaart? 

Carpaccio

Rundercarpaccio met truffel créme en parmezaanse kaas € 12,45
ook verkrijgbaar in XL! + € 3,-
met eendenlever + € 4,50

Zalm
Gerookte zalm met aquavit sabayon € 11,45

Coquilles
Gegrilde coquilles met Indische saffraan risotto en witte wijn saus € 13,45

Slakken
Gegratineerde slakken in kruidenboter € 9,25
Heel dozijn + € 3,50

Rode biet
Drie bereidingen van rode biet € 9,25

Champignons
Champignon dordogne met knoflooksaus € 9,25

Paddenstoelen kroketjes
Huisgemaakte paddenstoelen kroketjes met pastinaak creme € 9,25

Truffelsoep
Truffelsoep afgebakken onder bladerdeeg € 8,25

Tomatensoep
Tomatensoep met pesto € 7,25

Pompoensoep
Huisgemaakte pompoensoep met pompoen pit olie € 8,25

Brood met kruidenboter en olijftapenade € 4,-

Wijnarrangement 3- gangenmenu €19,50

Bobarrangement €10,-

Tournedos of Entrecote
Gegrilde Tournedos of dry aged Entrecote met knoflookolie, pepersaus of truffelsaus € 27,95
Met gebakken eendenlever? + € 5,50

Ravioli van zalm en rivierkreeft
Huisgemaakte ravioli van zalm en rivierkreeft met kreeeftensaus € 22,50

Zeebaars
Gegrilde zeebaars filet met kruiden risotto en witte wijn saus € 21,50

Wildzwijn nek
Zacht gegaarde Wildzwijn nek met truffeljus € 21,50

Spies Puur
Spies Puur van gegrilde varkenshaas met pindasaus of champignonsaus € 18,95

Schnitzel
Huisgeklopte schnitzel met champignonsaus € 17,95

Risotto
Risotto van tomaat en basilicum  € 16,95

Piccata van courgette
Piccata van courgette met puree van aubergine en tomatensaus € 16,95

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin, friet en een frisse salade.

 

Grand dessert
Grand dessert van verschillende lekkernijen € 11,45

Kaas
Keuze van diverse binnen en buitenlandse kazen van onze kaaswagen € 11,45

Chocoladetaartje
Chocolade Moelleux (‘lopend taartje’) met karamelijs €9,25

Crème brûlée
Crème brûlée van vanille met walnoot roomijs € 8,25

Rood fruit
Roodfruit met witte wijn sabayon en citroen sorbet ijs € 8,25

Citroen merengue
Merengue schots met lemon curt en bosbessen sorbet € 8,25

Tarte Tatin
op de kop gebakken appeltaart met karamelsaus en vanille roomijs € 8,25

Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocolade saus € 7,25

Stoofpeer
In rode wijn gestoofde peer met vanille roomijs € 8,25

3 gangen €35,50

Voorgerechten:

Dunsgesneden gerookte rib-eye met gebakken champignons en mosterddressing

of

Gebakken eendenlever met appel tarte tatin en vanille jus ( + €4,50 suppl.)

of

Salade met lams zwezerik en gekarameliseerd buikspek en granaatappel vinaigrette

of

Terinne van bloemkool en broccoli met gemaineerde tomaten

Hoofdgerechten:

Gebakken wilde eend filet met gebakken cantharellen en rode wijnjus

of

Huisgemaakte ravioli van zalm en rivierkreeft met gegrilde coquilles en kreeftensaus

of

Gegrilde kalfssteak met peperjus

Met gebakken eendenlever? + 4,50.

of

Gegrilde aubergine met feta, tomaat en basilicum

Dessert:

Dessert naar keuze van onze dessertkaart

of laat u verrassen door onze chef met een 3 gangen menu

  • 3- gangen verrassing € 40,-

Wat anderen over ons zeggen:

Christy

“Prima ontvangst. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Heerlijk gegeten. Goede bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rita

“Je krijgt echt waar voor je geld met de daghap. Prima kwaliteit, heerlijk gegeten. Mooie ambiance, ook op de dinsdagavond.”

Josee

“De bediening was prima ,we hebben heerlijk gegeten en we kunnen alleen maar complimenten aan de keuken geven. Deze avond is voor herhaling vatbaar.”

Yaël

“Je kunt hier gezellig tafelen, de service is goed en het eten is echt heerlijk. Gereserveerd via the fork actie 50%, waarbij we alles konden bestellen van de normale kaart.

Openingstijden

DINSDAG – ZONDAG
17.00 – 22.00 UUR

MAANDAG GESLOTEN

Plechelmusplein 18, Oldenzaal

Heb je een vraag of een verzoek?

Laat het ons weten!