Hartelijk welkom op de website van Bistro Puur in Oldenzaal.

Reserveren

Ons team staat 6 dagen in de week voor U klaar.

U wordt ontvangen door een vriendelijke en vakkundige bediening.

Reserveer nu!

Menu du Chef

Bent u benieuwd wat onze chef nu weer gebrouwen heeft?

Lees meer

Openingstijden

Maandags gesloten (uitgezonderd bij reservering vanaf 10 personen)
Geopend van Dinsdag tm Zondag van 17.00-22.00 uur

Welkom bij Bistro Puur

Bistro Puur

Plechelmusplein 18
7571 EG Oldenzaal
T +31 (0)541-535060

F +31 (0)541-535059
www.bistropuur.nl
info@bistropuur.nl

.

A 'la Carte

Carpaccio
Rundercarpaccio met truffel créme en parmezaanse kaas € 11,50
ook verkrijgbaar in XL! + € 3,-
met eendenlever + € 4,50
Cuvée Prestige, Domaine Boyer, Glas € 5,- Karaf € 8,- Fles € 24,-

Zalm
Gerookte zalm met kruiden couscous € 10,50
Grenache rosé, Domaine la Colombette, glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Coquilles
Gegrilde coquilles St. Jacques met kruiden risotto en witte wijn saus € 11,50
Pecorino, Saladini Pilastri glas €5,20 karaf €8,20 fles €25,-
 
Slakken
Gegratineerde slakken in kruidenboter € 8,50
Heel dozijn + € 3,50
Chardonnay, Gustav Krug, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Champignons
Champignon dordogne met knoflooksaus € 8,50
Chardonnay, Gustav Krug, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Paddenstoelen kroketjes
Huisgemaakte paddenstoelen kroketjes met grove mosterd mayonaise € 7,50
Blanc de Noir, Leo Hillinger glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Truffelsoep
Truffelsoep afgebakken onder bladerdeeg € 7,50

Tomatensoep
Tomatensoep met pesto € 6,50
 
Kreeftensoep
Kreeftensoep met lamellen van kabeljauw € 7,50
Wijnarrangement 3- gangenmenu €19,50

Bobarrangement €10,-

Tournedos of Entrecote
Gegrilde Tournedos of dry aged Entrecote met knoflookolie, pepersaus of truffelsaus € 26,50
Over bakken met eendenlever? + € 6,50
Sangiovese & montepulciano, Saladini Pilastri, glas €5,- karaf €8,- fles €24,-
 
Herten bout
Herten bout filet met rode wijn jus € 25,-
Merlot, Domaine La Fadéze glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Wild zwijnschouder
Zacht gegaard wild zwijnschouder met truffel jus € 22,50
Tempranillo & Syrah, Sélection de Andrés Iniesta, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Kabeljauw
kabeljauwfilet uit de oven met kreeftensaus € 20,75
Chardonnay, Gustav Krug, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Snoekbaars
Gegrillde snoekbaars filet met beurre blanc € 19,75
Viura, Bodegas Azabache glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Ibérico nek
Zacht gegaarde Ibérico nek met truffeljus € 19,75
Tempranillo & Syrah, Sélection de Andrés Iniesta, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Varkenswang
Zacht gegaarde varkenswangetjes met een saus van gepofte knoflook € 17,50
Merlot, Domaine La Fadéze, glas €4,75 karaf €7,50 fles €22,50
 
Spies Puur
Spies Puur van gegrilde varkenshaas met pindasaus of champignonsaus € 17,50
Zweigelt, Leo Hillinger, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Schnitzel
Huisgeklopte schnitzel met champignonsaus € 16,50
Zweigelt, Leo Hillinger, glas €5,45 karaf €8,50 fles €27,-
 
Risotto 
Risotto met gebakken bospaddenstoelen € 15,50
Gruner veltliner, Rockabilly, glas €5,20 karaf €8,20 fles €25,-

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en een frisse salade.
Ook nog zin in friet? + € 2,50

Grand dessert
Grand dessert van verschillende lekkernijen € 10,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95
 
Kaas
Keuze van diverse binnen en buitenlandse kazen van onze kaaswagen € 10,50
Tawny port, Kopke glas €5,95
Colheita 2002, Kopke glas €7,95
 
Chocoladetaartje
Chocolade moelleux ('lopend taartje') met karamelijs € 8,50
Verduzzo, La Tunella Glas €3,95

Crème brûlée
Crème brûlée van vanille met bastogne roomijs € 7,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95

Stoofpeer
Gestoofde peer met witte wijn sabayon en vanille ijs € 7,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95
 
Roodfruit
Roodfruit ragout met witte wijn sabayon en vanille roomijs € 7,50
Muscat de St-jean de minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95
 
Chocolade mousse
Chocolade mousse met bastogne ijs € 7,50
Verduzzo, La Tunella glas €3,95

Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocolade saus € 6,50
Verduzzo, La Tunella glas €3,95

Kletskoppen
Kletskoppen met vanilleroomijs en karamelsaus € 6,50
Muscat de St-Jean de Minervois, Domaine Barroubio, glas €3,95

 

Pure daghappen

De heerlijke Pure Daghappen van Bistro Puur
Voor de vaste lage prijs van slechts € 8,50 !

(Geserveerd tussen 17:00 uur & 18:30 uur)

De heerlijke Pure Daghappen voor week 6 zijn:

Dinsdag 13 Februari:
Gesloten ivm carnaval

Woensdag 14 februari:
Gegrilde varkenshaas mediallons met champignonsaus

Donderdag 15 februari:
Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus

Vrijdag 16 februari;
Uit de oven gebakken kabeljauwfilet met kreeftensaus

Alle heerlijke Pure Daghappen worden vergezeld door een aardappelgarnituur en een frisse salade.
Daghap is exclusief bijpassende wijn.

Wij verwelkomen u graag!

Team Bistro Puur

 

Menu

Menu Du Chef

 

3 gangen €34,50
4-gangen € 42,-
5-gangen €49,50

( alle gerechten kunnen besteld worden als voor- en hoofdgerecht )

Salade Riche

xxx

Geschroeide carpaccio van verse coquilles met pesto

xxx

Gebakken eendenlever met gekarameliseerde appel en vanille jus + €5,50

xxx

gegrilde houtduif filet met gebakken paddenstoelen en jus met kardemon

xxx

gemarineerde rode mul filet met indische saffraan mayonaise

xxx

Huisgemaakte ravioli van zalm en kreeft met kreeftensaus

xxx

Duo van ree bout en houtduif filet met truffel jus

xxx

Filet van tamme eend met rode wijn jus

xxx

Grand dessert

xxx

Keuze van onze kaaswagen + € 3,50

 

of laat u verrassen door onze chef! + €5,50 supplement

 

Culinaire tocht

De Culinaire tocht happen en stappen Oldenzaal (€ 38,- p.p.):

of ook wel genoemd Happen en Stappen

De Culinaire Tocht (happen en stappen) Oldenzaal is een ontspannen tour door drie bedrijven.

Zo begint u bij VINDOM wijn bar
Hier wordt u ontvangen met een glas Prosecco.
Nadat u bent  "gesetteld"  zal U verrast worden met huisgemaakte Tapas. (H)eerlijke gerechtjes, aangepast op het seizoen.
Het hoofdgerecht zal bij Bistro Puur worden geserveerd.
Hier zal de keus aan u worden gelaten, eet wat U lekker vindt.
Uiteindelijk sluit u de avond af bij Maison Culinair met het grand dessert.
De koks gaan u verrassen met huisgemaakte lekkernijen die naadloos aansluiten op het seizoen.
Kortom een avond vol smaken, heerlijkheden en een avondvullend programma.
*exclusief de bijkomende drankjes en de supplement prijzen bij bistro puur.

Reserveren

Alleen mogelijk via info@bistropuur.nl

of bel 0541-53 50 60

 

Vacatures

Wij zijn opzoek naar;

Enthousiaste bedieningsmedewerkers (parttime & weekenden)

Als medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor het verlenen van optimale service aan onze gasten.

Tijdens het uitvoeren van deze functie kom je o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden tegen;

  • het ontvangen en placeren van gasten
  • het bedienen van gasten in het restaurant
  • het opnemen van bestellingen
  • het serveren van gerechten
  • raadplegen van de Chef de Rang of Chefkok m.b.t. speciale wensen van de gast
  • het afruimen van tafels
  • opruimen/ schoonmaken van publiek en werkruimtes

Functie eisen;

  • teamplayer
  • leergierig en ethousiasme voor het vak
  • enthousiaste uitstraling en instelling
  • flexibel en initiatiefrijk
  • representatief

Spreekt je bovenstaande vacature aan en wil je reageren?

Stuur je sollicitatiebrief naar;

Bistro Puur

Sint Plechelmusplein 18

7571 EG Oldenzaal

info@bistropuur.nl

t.a.v. Jan Huiskes

 

Reserveren

U bent van harte welkom:

Ons team staat 6 dagen in de week voor U klaar.

U wordt ontvangen door een vriendelijke en vakkundige bediening.

De keuken is klassiek met een modern tintje en U weet waar U aan toe bent.

(H)eerijke produkten zonder overbodige poespas.

Bistro Puur The Place To Be!

Proef & Ervaar!

di. t/m zo. vanaf 17.00 uur.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.

Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

info@bistropuur.nl

Uw reservering wordt altijd bevestigd.

Met vriendelijke groet,

Jan Huiskes & Team Bistro Puur

Kom genieten.

Get in touch

  • Bistro Puur
          Plechelmusplein 18
          7571 EG Oldenzaal
  • +31 (0)541-535060
  • info@bistropuur.nl

Contact

Vul hier uw gegevens in
Informatie aanvraag

Twitter

Jan Huiskes (9 months ago)
RT @BeijkMaurice: Mooie #Duurzame kans voor @gemeentehengelo https://t.co/vXnAj3OWux
Jan Huiskes (1 year ago)
@CouvertsNL @IENSnl wij staan op 586 super tevreden mee, volgend jaar in de top 200, ga we voor 🍾🍷
Jan Huiskes (1 year ago)
RT @Bolschertweets: Wij zoeken een Manager Productie voor het aansturen van onze productieorganisatie. Ervaring in de foodbranche is... htt…
Jan Huiskes (1 year ago)
RT @maartenverheyen: Vacature Enthousiaste medewerker klantenservice in de financiële dienstverlening bij @TradersOnlyNL in Weert https://…
Jan Huiskes (1 year ago)
RT @jrWijnenSpijs2: Benieuwd wie de 5 winnaars zijn en het 4-gangen Verkiezingsdiner proeven van SVH Meesterkok Jelle Wagenaar @hetseminar1…

Sfeerimpressie